De kosten van een erfrecht advocaat

We hebben de overtuiging dat hulp bij juridische vraagstukken, zoals het regelen van een erfenis, voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Te vaak horen we dat het inwinnen van professioneel advies of bijstand in complexe zaken wordt nagelaten, enkel omdat iemand de financiële middelen hiervoor mist.

Daarom bieden wij diverse mogelijkheden waarop de kosten van onze hulp kunnen worden voldaan. Naast het gebruikelijke uurtarief werken wij ook op basis van toevoegingen of gefinancierde rechtsbijstand. Zo hopen we onze kennis en vaardigheden in te kunnen zetten ten gunste van iedereen die daar behoefte aan heeft.

U kunt het contactformulier op deze site invullen, een e-mail sturen naar info@wvbadvocaten.nl of ons bellen op 073 – 747 04 06.

Hiernaast vindt u meer informatie over de verschillende opties waarmee wij werken. Heeft u een vraag over de mogelijkheden, of weet u niet zeker of u voor een van deze opties in aanmerking komt? Neemt u dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitbetaald.

Erfrecht & Erfenis houdt kantoor in de Koffiebrandery in ’s-Hertogenbosch

Willems van Bladel Advocaten is een modern advocatenkantoor in Den Bosch en helpt u graag bij het oplossen van juridische problemen. Onze advocaten zijn gedreven, doortastend en betrokken bij uw situatie. Onze insteek is om juridische problemen reeds in een vroeg stadium te tackelen, om daarmee een procedure bij de rechter te voorkomen. Kan er door ons geen minnelijke regeling worden getroffen, dan schromen wij niet om te procederen. De binnen ons kantoor aanwezige proceservaring en doorzettingsvermogen komen op dat moment goed van pas.